windows 8 clic aici

Windows 8 – Nou BIOS anti hacker

Microsoft pregătește pentru Windows 8 nouă versiune a BIOS OEM, aceasta va permite producătorilor de PC-uri să preactiveze copiile de Windows pe care le vor folosi pe propriul hardware. Sistemul de activare BIOS OEM versiunea 2.0 a mai fost folosit și în XP și Vista, dar acum compania pregătește versiunea 3.0 care va fi implementată în Windows 8. Această nouă versiune va elimina activările ilicite ale sistemului de operare, iar activările de tip bypass, care se aplică actualului sistem de operare (Windows 7) nu vor mai fi posibile. Mai multe detalii despre cum Microsoft intenționează să foloseasca această noua aplicație nu se cunosc, dar ramane de văzut dacă această modalitatea de activare va deveni una ce nu poate fi compromisă sau va fi un mare eșec, așa cum a fost actualul sistem implementat în WIndows 7, care a fost spart imediat după lansare.

Windows 8 : Touch the Future

Nici nu fusese bine lansat Windows 7 ( octombrie 2009) că Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft anunța că se lucrează deja la Windows 8. Acum la mai bine de un an apar și primele imagini concrete cu privire la noul sistem de operare. Aflat la stadiul de dezvoltare Milestone 3 (pre Beta) acesta folosește interfața Windows 7, dar în mod sigur dincolo de aceasta kernelul este unul nou.

Diferite versiuni au fost deja lansate pe internet, astfel se stie că în acest moment nu există o versiune boot-abilă a noului OS, ci doar veriuni care se instalează peste Win7. Procesul de “instalare” decurge întocmai ca în imaginile urmatoare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s