Cum ramai fara bani: Discutie privata dintre doi hoti de carduri

Grupul Sony anuntat ca hackerii au furat datele personale pentru alti 25 de milioane de utilizatori ai sistemului sau de jocuri de calculator, al doilea atac informatic in mai putin de o luna.

Potrivit Sony, numele, adresele, email-urile, datele de nastere, numele de telefon si alte informatii de la 24,6 milioane utilizatori de jocuri PC au fost furate de pe serverele sale ca si o baza de date mai veche din 2007. Oficialii Sony au precizat ca victima atacului a fost reteaua de jocuri Sony Online Entertainment (SOE), care gazduieste jocuri PC jucate pe Internet.

Cei de la wired.com au publicat o discutie online intre un cumparator si un vanzator de date de carduri furate, care apartineau unor clienți ale unor banci mari din America.

Vanzatorul cardurilor ii ofera cumparatorului niste carduri de debit si de credit, dupa care ii spune ca mai are, in cay ca acesta isi doreste, si un card platinum. Din prima conversatie reiese ca preturile nu au fost inca fixate. In final, toata tranzactia se ridica la suma de 800 de dolari, pe care cumparatorul o vireaza in contul vanzatorului.

Pentru a vedea toata discutia, accesati acest link.

Procurarea datelor unei carti de credit si alte informatii personale prin forumuri de frauda online nu costa decat 2,30 euro, potrivit unui raport al RSA, divizia de securitate a numarului 1 mondial in domeniul sistemelor de stocare a datelor informatice EMC

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s