Facebook introduce noi masuri de raportare a hartuirilor

ecent, Facebook a anuntat un nou set de instrumente pentru a proteja utilizatorii impotriva hartuirii online. Aceste schimbari au fost facute pentru a crea un simt de comunitate in reteaua sociala si, totodata, o cultura a respectului printre utilizatorii de Facebook.

Ultimele schimbari facute de reteaua de socializare Facebook se pot rezuma la doua principale aspecte: un centru de siguranta imbunatatit cu mai multe resurse multimedia si mai multe instrumente pentru raportarea continutului ofensator sau hartuirilor.

In plus fata de raportarea hartuirilor direct pe Facebook, utilizatorii au acum doua noi optiuni care reprezinta componente mai centrate pe comunitate. In interfata de raportare utilizatorul poate alege sa trimita un mesaj privat celuilalt utilizator care a postat continutul ofensator sau stresant. Daca utilizatorul vrea sa raporteze continutul direct la Facebook poate adauga de asemenea o persoana in care are incredere, cum ar fi un parinte sau un profesor, ca si persoana de contact in acel raport.

Cat despre upgrade-ul Centrului de Siguranta, Facebook va aduce clipuri video educationale, resurse externe de la experti, materiale downloadabile pentru ca persoanele sa le poata da mai departe si multe alte resurse. Compania ii invita deasemenea pe adolescenti si tineri sa contribuie cu un feedback asupra utilizarii in siguranta a noilor tehnologii.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Facebook introduce noi masuri de raportare a hartuirilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s