noul Yahoo Messenger 11

Programatorii spun ca au remediat multe dintre problemele versiunilor trecute si au optimizat softul pentru performanta si stabilitate.  Yahoo Messenger 11 e proaspat iesit de pe poarta fabricii si promite sa ne ofere o multitudine de modalitati de comunicare. Versiunea aceasta permite trimiterea de mesaje instant si de SMS-uri, ne ajuta sa comunicam audio si video cu prietenii si are si functia asemanatoare robotului telefonic, care ne ajuta sa primim mesaje audio chiar si atunci cand nu suntem la calculator.
Softul a fost gandit pentru a interactionat cu retelele sociale. Acelasi mesaj de status va putea fi trimis, in acelasi timp, pe Yahoo! Pulse, Facebook si Twitter. Oferta de jocuri a fost imbunatatita, insa celebrele Mafia Wars si Pool raman in schema. Cat despre skin-uri, numarul acestora a fost de asemenea imbogatit. Noul Messenger este disponibil si celor care tin legatura cu prietenii nu prin intermediul calculatorului, ci al telefonului mobil.

Lista cu noutatile aduse de noul Messenger se afla mai jos:

  • Putem trimite mesaje text si SMS-uri (serviciu pe baza de subscriptie).
  • Putem initia apeluri audio si video, iar serviciul de mesagerie vocala ne ajuta sa nu pierdem mesajele importante.
  • Suport pentru jocuri sociale interactive, accesibile chiar din interfata aplicatiei. Colectia de jocuri include titluri populare cum ar fi Mafia Wars, Fishville si Pool, insa oferta de jocuri este mult mai mare. Putem juca contra amicilor din lista de contacte, sau putem incepe o sesiune de joc proprie.
  • Putem urmari mesajele de status si initia sesiuni de chat cu prietenii de pe Facebook.
  • Putem comenta si da Like pentru update-urile venite din retelele Yahoo! Pulse, Twitter si Flickr, fara a parasi interfata Yahoo Messenger.
  • Putem utiliza un singur mesaj de status pentru toate retelele de socializare la care avem cont de utilizator, vizibil simultan pentru toti prietenii din acele retele.
   • Sesiunile de mesagerie instant pot fi purtate cu prieteni din reteaua Yahoo, Windows Live si Facebook, indiferent daca ne aflam in fata calculatorului sau suntem pe telefonul mobil, folosind portalul Mobile Web Messenger sau versiunea pentru telefoane Android a aplicatiei Yahoo Messenger.
   • Arhiva de conversatii este accesibila si online, de pe orice calculator la care ne logam cu numele de utilizator si parola, iar pentru gasirea rapida a informatiilor dorite avem la dispozitie o functie de cautare.
   • Clic aici pentru a descarca messenger  11 sau copiati aceasta adresa intr-un browser de internet
   • http://www.go4it.ro/download/internet/yahoo-messenger-11-8410726/download

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s