HAI SA FACEM INTERNETUL UN LOC SIGUR PENTRU COPII

Pentru pedofilii care isi cauta victimele pe Internet, Europa este locul ideal de distractie.

Copiii sunt in pericol. Li se mai spune „groomeri online” – sunt acei pedofili care se imprietenesc cu copii si adolescenti

cu unicul scop de a-i abuza sexual – si se folosesc de spatiul ciberenetic pentru a ademeni copiii din Europa. A venit timpul ca parintii, impreuna cu opinia publica, sa se alieze pentru a face din Internet un loc mai sigur pentru utilizatorii tineri. Ei au nevoie de o modalitate simpla prin care sa ceara ajutor in caz de nevoie.

Luna aceasta Reader’s Digest lanseaza o campanie intitulata Siguranta pe Internet, printr-un amplu articol despre pradatorii online. Expunem aceasta problema extrem de raspandita si oferim sfaturi esentiale si actualizate despre ceea ce pot – si trebuie – sa faca parintii si societatea pentru a opri aceasta practica nociva. Citeste Sedusi online.

Unde-s multi puterea creste. Completeaza sondajul nostru pentru a putea aduna cat mai multe voturi de la voi. Le vom prezenta apoi industriei internetului, guvernelor si Uniunii Europene, pentru a solicita crearea unui Buton de Siguranta pe Internet.

Ce este un buton de siguranta? Este un buton prezent pe ecranul computerului, sub forma unei iconite care, atunci cand este accesat, conecteaza utilizatorul direct cu politia. In Marea Britanie, un astfel de buton le ofera copiilor posibilitatea de a apela direct la politie, daca acestia se simt amenintati online. Acest clip arata cum functioneaza sistemul in Marea Britanie.

Un apel la actiune. Europa are nevoie acum de un buton asemanator, dar va fi nevoie de efortul cetatenilor obisnuiti – al tuturor – sa solicite autoritatilor si industriei sa ia masuri rapide pentru a-i proteja pe utilizatorii tineri ai Internetului. Reader’s Digest Europa – cu peste trei milioane de sustinatori  de pe tot continentul – iti cere sa sprijini aceasta campanie.

Cu Sprijinul Tau Vom Obtine Rezultate.
Vrem Ca Vocea Ta Sa Fie Auzita.
Protejeaza, Sprijina, Implica-te
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s