Windows 8 va monta nativ imagini ISO si VHD (virtual hard disk)

Salut prieteni, in articolul de astazi am placerea sa va anunt ca sistemul de operare Windows 8 va putea monta nativ imagini ISO si hard disk-uri virtuale. Asa cum probabil ati realizat, tot mai multi dintre noi folosim foarte des imaginile ISO fie ca e vorba de jocuri, sau sisteme de operare cu care ne jucam in VirtualBox. Daca in versiunile anterioare de Windows aveam nevoie de o aplicatie terta pentru a putea monta imagini ISO, cum ar fi Daemon Tools, in Windows 8 vom putea monta imaginile ISO pur si simplu direct din Windows Explorer dand dublu click pe imaginea ISO. Odata imaginea ISO montata, in My Computer va aparea instantaneu un nou CD Rom ce va contine imaginea ISO montata.

 

r fi fost frumos daca Windows 8 ne-ar fi dat posibilitatea sa facem o imagine ISO dupa un CD fizic dar acest lucru il putem face cu diverse softuri gratuite cum ar fi ImgBurn.
Accesarea unui VHD este la fel de simpla precum a fost si accesarea unei imagini ISO. Diferenta fiind ca acesta nu va aparea in My Computer ca unitate optica noua ci bine inteles ca partitie noua sau ca hard disk.

 

incer vorbind chiar sunt entuziasmat de aceste posibilitati pe care le vom avea in Windows 8 si abia astept sa vad cum vor functiona. Nu uitati ca va astept pe rubrica de comentarii cu pareri si de ce nu, chiar sugestii din partea voastra legate de Windows 8 si modul in care ati vrea sa puteti manageria imaginile ISO si VHD-urile

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s