FOTO. Primele imagini cu noul iPhone. Cand toata lumea astepta varianta 5, Apple a lansat 4s

Apple a lansat pe piata ultimul sau produs – iPhone4s. Pentru prima data, prezentarea noului gadget Apple nu a fost facuta de Steve Jobs, ci de Tim Cook, noul sef al companiei.

UPDATE: Actiunile Apple la bursa au scazut dupa prezentarea noului model.

apple Nasdaq

$199 16GB, $299 32GB, $399 64GB vor fi preturile pentru cele trei versiuni ale noului telefon. Data de 14 octombrie pentru lansare a fost confirmata pentru Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franta, Germania si Japonia.

Data lansarii in Romania nu este cunoscuta inca.

21:30 iPhone 4s este 100% nou „pe dinauntru” si va putea fi controlat vocal, cu ajutorul unui „asistent personal” pe nume Siri.

21:20 Noul iPhone 4s va inregistra imagini HD la 1080p, iar zgomotul va fi redus.

21:00 Viteza de download teoretica a iPhone 4s va fi de 14,4 Mbps, de 2 ori mai mare decat cea a iPhone 4.

20:45 iPhone 4s a fost lansat si va fi disponibil din 1 decembrie. Are procesor A5, pe care il gasim si pe iPad 2!

20:30 A fost prezentat iOS 5, noul sistem de operare, care ar putea fi instalat si pe iPhone 5 scrie Yoda.ro. iOS 5 apare abia pe 12 octombrie. A fost prezentat si update-ul la aplicatia pentru camera foto.

20:20 Tim Cook vorbeste despre iPad-uri, care „apar pretutindeni” si „schimba modul in care profesorii isi fac meseria si copiii invata”.

Tim Cook iphone

20:14 „MacBook Pro si iMac sunt nr. 1 la vanzarile de notebook-uri si sisteme desktop in SUA”, spune Cook.

20:00 Tim Cook este pe scena si vorbeste despre magazinele Apple, 357 in 11 tari.

UPDATE: Pe site-ul Apple, optiunea de a cumpara online un iPhone 4 nu mai poate fi accesata cu putin inainte de lansarea oficiala a noii versiuni, fiind afisat un mesaj de eroare. E oare semnul Apple de „nu veti mai cumpara nimic altceva dupa ce veti vedea ce stie sa faca iPhone 5?” 🙂

iphone 4

Informatiile despre noul telefon Apple nu sunt foarte clare. Nici macar nu e sigur ca numele lui va fi iPhone5, pentru ca in unele medii se spune ca noul gadget va purta numele de iPhone4S, fiind o varianta imbunatatita a lui iPhone4. Exista zvonuri surprinzatoare legate si de pretul noului telefon, care ar purea fi mai mic decat cel al ultimului model.

Tim Cook

Ceea ce se stie sigur este ca noul iPhone va avea un procesor similar celui instalat pe iPad2 si o camera de 8MP, dotata cu un senzor.

Lansarea, programata pentru ora 20.00, ora Romaniei, este asteptata cu foarte mare curiozitate. Lumea intreaga vrea sa vada daca prezentarea noului sef Apple, Tim Cook, se va ridica la nivelul celor cu care Steve Jobs a uimit o lume intreaga si prin care a reusit sa urce Apple pe primul loc in randul companiilor de pe Wall Street.

Wall Street Journal scrie un articol amplu despre cum va face fata „botezului publicului”, actualul CEO al companiei din Cupertino, California.

Puteti vedea LIVE LANSAREA IPHONE 5, in ecranul de mai jos:

Watch live video from Vertex on www.justin.tv

Exista zvonuri contradictorii si cu privire la participarea lui Steve Jobs la eveniment. In timp ce unele surse spun ca fostul sef Apple, bolnav de cancer, nu este intr-o forma care sa-i permita sa fie prezent la eveniment, alte surse spun ca el va participa la lansare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s