Tableta Amazon Kindle a ajuns si in Romania

Kindle Fire, tableta accesibila realizata de Amazon dupa succesul celebrelor eReadere Kindle, a ajuns si in Romania. Gadgetul are un display IPS multi-touch de 7 inch cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli, greutate de 413 grame si dimensiuni de 190 x 120 x 11,4 mm.

Tableta Amazon are o memorie interna de 8 GB, suficienta pentru a stoca in functie de preferinte 80 de aplicatii si 10 filme sau 800 de melodii sau 6000 de carti. Desi nu dispune de un slot microSD, memoria gadgetului poate fi extinsa nelimitat prin intermediul cloud-ului Amazon. Tableta este echipata cu un procesor dual-core TI OMAP cu frecventa de 1 GHz si are o memorie RAM de 512 MB.

Kindle Fire poate fi conectat la internet prin Wi-Fi, iar cu alte dispozitive compatibile, prin portul USB 2.0. Gadgetul are instalat un browser foarte rapid, Amazon Silk si cunoscutul sistem de operare dezvoltat de Google, Android 2.3 Gingerbread.

Tableta are o baterie ce asigura peste 8 ore pentru citit sau 7,7 ore de redare video, cu conexiunea wireless oprita. Reincarcarea bateriei dureaza 4 ore. Gadgetul are doua difuzoare stereo incorporate si o iesire jack audio stereo de 3,5 mm pentru casti.

Kindle Fire este deja disponibil in mai multe magazine online din Romania, iar pretul variaza intre 1.099 si 1.149 lei. Tableta poate fi achizitionata pentru 1.099 lei de la emag.ro, evomag.ro si pccommerce.ro, de la avstore.ro cu 1.126 lei, iar de la cel.ro pentru un pret de 1.149 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s