Noutati Yahoo messenger 11,5 articolul 2

Buna ziua oameni buni, in acest articol o sa vorbesc despre noutatile care vin odata cu noua versiune Yahoo Messenger 11.5. De curand, clientul de mesagerie instant Yahoo Messenger a ajuns la versiunea 11.5 Astazi insa o sa vorbim doar despre functiile noi care vin in Yahoo Messenger 11.5:
– putem face screen shot-uri (print screen-uri) direct din clientul de Yahoo Messenger fara sa mai avem nevoie de softuri aditionale.
– Yahoo Messenger 11.5 vine cu suport nativ pentru limba Romana asta inseamna ca putem da clientul de mesagerie in limba Romana fara sa mai apelam la tot felul de metode cu inlocuirea .dll-urilor pentru a traduce clientuol de Yahoo Messenger in Romana
– noi teme pentru interfata Yahoo Messenger 11.5
– conversatii in tab-uri asta insemnand ca toate conversatiile vor fi grupate intr-o singura fereastra si vom putea comuta intre prietenii cu care chat-uim pe Yahoo Messenger folosind tab-urile. Putem oricand sa separam conversatiile astfel incat fiecare conversatie sa fie in propria sa fereastra iar daca ne razgandim putem sa regrupam conversatiile in tab-uri.
– grupul Recent Contacts creat by default in lista de messenger unde vom gasi persoanele cu care conversam cel mai des, foarte util in cazul in care in lista noastra avem foarte multe persoane, nu va mai trebui sa cautam persoana dorita in cele 700-800 de id-uri. Aceasta va fi mereu in capul listei daca am conversat recent cu ea indiferent de litera cu care incepe id-ul acesteia.
Cea mai uitila functie mi se parea cea cu posibilitatea de a face un screen shot si suportul nativ pentru limba Romana. Sunt foarte bine venite si extrem de utile. Cam astea ar fi noutatile din noua versiune de Yahoo Messenger ajuns la versiunea 11.5. Nu uitati ca rubrica de comentarii va apartine si va astept cu pareri si nu ezitati sa ne spuneti care din noile functii vi se par cele mai utile. Acestea fiind spuse,

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s