Cine sunt persoanele care cumpara ipad

V-ati intrebat vreodata care este profilul cumparatorilor de iPad?
O compania de cercetare a realizat un portret al cumparatorilor tabletelor iPad: barbat, bogat, proprietar de animale
V-ati intrebat vreodata care este profilul cumparatorilor de iPad?

V-ati intrebat vreodata care este profilul cumparatorilor de iPad? Compania de cercetare Blue Kai a realizat un portret al cumparatorilor tabletelor iPad, avand in vedere isteria pe care au starnit-o aceste device-uri in randul fanilor produselor Apple si nu numai.

Potrivit rezultatelor cercetarii firmei americane, cei care achizitioneaza asemenea tablete sunt preponderent barbati, pasionati de jocurile video si detinatori de animale, transmite Forbes.

Device-ul grupului Apple este popular si printre cercetatori, agenti imobiliari sau persoane adepte a unei alimentatii organice.

Totodata, firma de marketing online ComScore noteaza ca 45,9% din detinatorii de tablete iPad locuiesc in case si au venituri de minimum 100.000 dolari/an.

Lansarea celor doua versiuni ale tabletei iPad a creat isterie in randul impatimitilor de gadgeturi. In strainatate, utilizatorii au stat chiar si doua zile la rand pentru a-si cumpara un exemplar, iar romanii s-au inscris pe liste lungi de asteptare. Tableta, fie ca vorbim de iPad sau iPad 2, a ajuns de fiecare data si la noi adusa de marii retaileri. Iar vanzarile sunt bune: doar anul trecut, comerciantii spun ca au vandut peste 10.000 de iPad-uri.

iPad 2 a fost lansat in prima parte a lunii martie in Statele Unite ale Americii si in alte 26 de state spre sfarsitul lunii. Tableta putea fi cumpara din magazinele online si din lanturile de retail locale, inca de la finele lunii martie, cand stocul initial a fost epuizat aproape imediat.

Vanzarile internationale au inceput pe 25 martie in 25 de tari, stocurile fiind epuizate in doar cateva minute de la lansarea lor. Tableta se regaseste deja pe piata romaneasca in oferta eMAG, cu preturi incepand de la 2.500 lei, pentru varianta de baza. Cea mai scumpa versiune costa 3.800 lei.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s