CONCEPT Cum sa socializam pe Facebook in timp ce dormim…

GALERIE FOTO FBed este patul perfect pentru dependentii de Facebook..

Un designer croat de la DevianTom a realizat un nou concept destinat fanilor Facebook: FBed. Tomislav Zvonarić a creat un pat in forma celebrei litere „f” din logo-ul retelei lui Mark Zuckerberg.

„Ideea FBed este de ne trezi direct din pat in fata calculatorului, iar cand oboseala isi spune cuvantul, sa ajungem direct in pat” a declarat designerul croat. „Cu ajutorul patului multifunctional, fanii Facebook ar putea fi la curent cu ultimele posturi si mult mai aproape de prietenii virtuali chiar si in timpul somnului…” a adaugat in gluma Tomislav Zvonarić.

Tomislav Zvonarić este un cunoscut designer ce a realizat grafica si modele 3D pentru companii precum Coca Cola, FIBA Europe, T-mobile International, Ramel Smooth Bradley NY, Lupino etc. Nu au scapat de caricaturile acestuia nici vedete precum: Lady Gaga, Snoop Dog, Ronaldinho, Beyonce, Jay Z, Sylvester Stallone, Britney Spears, 50cent, Mike Tyson, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg.

Proiectul traznit al designerului croat va ramane cel mai probabil la stadiul de concept, insa ideea e cel putin amuzanta… Sa ne gandim deja cum ar putea arata canapeaua Google? 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s