IPOD CLASIC

Întâlneşte un Geniu muzical.

Să zicem că asculţi o melodie care îţi place foarte mult şi vrei să auzi şi alte piese care se potrivesc cu ea. Din câteva clicuri, caracteristica Genius îţi găseşte în colecţie acele melodii care merg perfect împreună şi generează un playlist. Îl poţi asculta imediat, salva pentru mai târziu sau chiar reactualiza şi încerca din nou. Lasă-l pe Genius să-ţi creeze un mix la care sigur nu te-ai fi gândit singur.

Clic pentru distracţie.

Este uşor să găseşti exact ceea ce vrei să asculţi sau să vezi. Foloseşte Click Wheel pentru a răsfoi prin albume cu Cover Flow sau navighează printre melodii şi videoclipuri în funcţie de playlist, artist, album, gen şi multe altele. Poţi de asemenea căuta titluri şi artişti anume. Vrei să mixezi? Fă clic pe Shuffle Songs pentru a trăi de fiecare dată o experienţă diferită.

Nu lăsa nicio melodie acasă.

Cu 160 GB de memorie, iPod classic face posibil să ai mereu la tine întreaga colecţie de melodii şi videoclipuri.2 Ia-o din sufragerie la petrecere din grădină. Sau poart-o cu tine într-o călătorie prin ţară ca să nu asculţi niciodată aceeaşi melodie de două ori.

Joacă jocuri iPod.

Sparge cărămizi şi atinge niveluri noi. Testează-ţi cunoştinţele de cultură generală. Fă cărţile într-un vechi joc favorit. iPod classic vine cu trei jocuri – Vortex, iQuiz şi Klondike. Concepute special pentru interfaţa Click Wheel, îţi pun la îndemână ore întregi de distracţie.

Partajează-ţi fotografiile.

iPod classic utilizează iTunes pentru a-ţi sincroniza fotografiile din iPhoto pe un Mac. Poţi viziona slideshow-uri însoţite de muzică şi tranziţii pe iPod classic, sau le poţi reda pe un televizor cu ajutorul unei componente opţionale Apple sau al unui cablu AV compus.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s