LA CE PUTEM FOLOSI UN IPOD NANO

Cele mai tari hituri. Şi atingeri. Şi alunecări.

Cele mai bune lucruri în viaţă au o coloană sonoră şi la asta se pricepe iPod nano cel mai bine. Ecranul Multi-Touch, uşor de utilizat, îţi oferă control total asupra experienţei muzicale. Atinge scurt pentru redare sau atinge Muzică pentru a răsfoi colecţia ta în funcţie de melodii, albume, artişti, playlisturi, gen sau compozitori. Poţi chiar să-ţi personalizezi Ecranul principal pentru a-ţi organiza muzica exact cum îţi place.
Prinde nişte melodii.

Cu ajutorul clemei încorporate, poţi să te plimbi, să alergi, să călăreşti sau să dansezi cu melodiile tale preferate prinse de mânecă (sau buzunar sau haină sau geantă). Iar coperta albumului pe care îl asculţi se potriveşte perfect pe ecran.

Ascultă muzică toată ziua. Şi toată noaptea.

Bateria litiu-ion reîncărcabilă încorporată îţi oferă până la 24 de ore de muzică nonstop.* Aşa că atunci când îţi prinzi clema iPod-ului nano de 8 GB sau 16 GB, vei avea suficiente melodii pe tot parcursul navetei zilnice, sesiunii de antrenament şi chiar mai mult.

A se agita înainte de utilizare.

Adaugă un strop de spontaneitate la plăcerea de a asculta. Scutură iPod-ul nano şi acesta redă aleator o melodie diferită din colecţia ta de muzică. Redarea aleatoare este perfectă pentru zilele în care nu ai chef să asculţi ceva anume. Nu ştii niciodată ce o să auzi şi vei fi întotdeauna plăcut surprins.

Măsoară-ţi plimbarea. Sau antrenamentul.

Accelerometrul încorporat în iPod nano îţi oferă informaţii în timp real cu privire la sesiunea ta de antrenament şi poţi încărca datele pe site-ul Nike+. Nu e nevoie să conectezi un receptor sau să foloseşti un senzor pentru încălţăminte ca să-ţi măsori paşii, distanţa, viteza şi timpul. Doar prinde-ţi clema iPod-ului nano şi porneşte. Când ajungi în faţa computerului, încarcă toate datele pe site-ul Nike+ ca să creezi obiective personale, să-ţi verifici progresul şi să-ţi provoci prietenii să obţină rezultate mai bune decât ale tale.

Făcut pentru mişcare.

Designul iPod nano te ajută să te menţii în formă. Este portabil şi se poate purta, ceea ce îl face perfect pentru alergări, plimbări sau sesiuni de antrenamente. Prinde-l cu ajutorul clemei şi controlează-ţi muzica printr-o simplă atingere sau alunecare a degetului, pentru ca tu să rămâi concentrat fără să bâjbâi. Un mic iPod nano e de neoprit când e vorba de alergare, plimbare sau o vizită la sală.

E totul din încheietură.

Îţi porţi iPod-ul nano pe o curea de ceas? Cu 18 feţe diferite de ceas la alegere, poţi avea un nou stil de ceas ori de câte ori ai chef. Alege un cadran analog pentru un eveniment formal, unul digital pentru o senzaţie retro sau un personaj animat, precum Mickey Mouse sau broscoiul Kermit. Există, de asemenea, opţiuni de schimbare a culorii, pentru ca tu să-ţi poţi asorta culoarea iPod-ului tău nano. Curelele de ceas pentru iPod nano sunt şi ele disponibile în diferite stiluri şi culori.

DJ-ul tău personal.

Să spunem că asculţi o melodie care îţi place şi vrei să păstrezi ritmul. Atinge Genius. Acesta găseşte alte melodii de pe iPod nano care se potrivesc perfect şi alcătuieşte un playlist Genius pentru tine. Pentru mai multe combinaţii de melodii la care nu te-ai fi gândit, creează mixuri Genius în iTunes şi sincronizează-le pe cele care îţi plac pe iPod nano. Apoi atinge pictograma mixuri Genius şi redescoperă melodiile pe care nu le-ai mai auzit de mult — sau descoperă melodii pe care ai şi uitat că le ai.

Radio FM. Atinge discul.
Radio nano.

Călătoreşte prin eter cu iPod nano. Selectorul de canale FM îţi indică artistul, melodia sau programul pe care îl asculţi. Atinge uşor pentru a afişa butoanele radio, mişcă discul radioului pentru a schimba posturile sau atinge pentru a memora posturile preferate.
Live Pause.

Dacă trebuie să iei o pauză, nu pierde niciun minut de emisie cu Live Pause. Atinge pentru a face pauză pe o melodie sau program, apoi atinge din nou pentru a continua de unde ai rămas. Poţi să derulezi înapoi până la 15 minute sau să derulezi înainte pentru a ajunge din urmă transmisia în direct.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a te distra.

iTunes este cel mai bun mod de a-ţi încărca iPod nano cu cea mai nouă muzică, cele mai noi podcasturi, audiobookuri şi altele. De asemenea, este cel mai bun mod pentru a răsfoi şi organiza colecţia digitală media aflată mereu în creştere de pe Mac-ul sau PC-ul tău. Tot ceea ce cumperi pe iTunes Store — şi orice muzică importată de pe CD — apare în colecţia ta iTunes. Îţi poţi face propriile playlisturi, crea playlisturi Genius, alege mixuri Genius şi apoi sincroniza totul pe iPod nano. Şi poţi să descarci gratuit iTunes.

Magazinul de muzică numărul 1 în lume.

Umple iPod nano cu melodiile tale preferate. Sau răsfoieşte peste 19 milioane de melodii şi descoperă şi mai multe. Poţi să cauţi după numele artistului, titlul melodiei sau al albumului şi să alegi exact melodiile pe care le vrei. Bara laterală Genius recomandă muzică nouă pe baza melodiilor care deja îţi plac. Când găseşti ceva care ţi se pare interesant, ascultă gratuit un fragment de 90 de secunde. Fă clic o dată pentru a cumpăra melodia şi aceasta începe să fie descărcată instantaneu. Sincronizează iPod nano la iTunes şi eşti gata să te dezlănţui. Este cea mai rapidă şi cea mai uşoară modalitate de a-ţi alcătui o colecţie digitală de muzică pentru iPod nano.

VoiceOver

iPod nano include VoiceOver, primul cititor de ecran pe bază de gesturi din lume. Atinge ecranul pentru a auzi o descriere a articolului de sub degetul tău, apoi atinge de două ori, deplasează sau mişcă pentru a controla iPod nano. Foloseşte Căştile Apple cu Telecomandă şi Microfon pentru a controla muzica ta fără să te uiţi la ecran. VoiceOver îţi spune numele melodiei sau al artistului şi vorbeşte 29 de limbi.

Alb pe negru

Dacă preferi un contrast mai ridicat, iPod nano îţi permite să schimbi ecranul în alb pe negru. Foloseşte caracteristica alb pe negru în orice aplicaţie, precum şi pentru Ecranul principal.

Audio mono

Dacă ai auz limitat în una dintre urechi, activează Audio mono pentru a repartiza semnalul audio în ambele căşti, astfel încât să poţi auzi ambele canale în oricare dintre urechi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s