Apple a facut o schimbare majora in AppStore si nu a spus nimanui. Specialistii trec la speculatii!!

Daca vei citi printre randuri, planurile Apple anticipeaza intotdeauna viitorul. In ziua in care si-a prezentat cea mai noua versiune pentru tableta iPad, Apple a facut o modificare importanta pe care nu a comunicat-o.

Apple a crescut limita aplicatiilor iOS ce pot fi descarcate din AppStore de la 20 la 50 de MB, potrivit AppAdvice, citat de Business Insider. Pana acum, aplicatiile mai mari de 20 de MB nu puteau fi descarcate decat printr-o retea WiFi.
De ce este aceasta modificare mai importanta decat pare la prima vedere? In primul rand pentru ca mult mai multe aplicatii pot fi descarcate daca nu ai acces la o retea wireless.
In al doilea rand pentru ca prefateaza schimbarile din viitorul conexiunilor fara fir. Business Insider scrie ca Apple pastreaza probabil o conexiune foarte stransa cu marile firme de telefonie si ca aceasta miscare anunta o schimbare si in randul acestora.
Schimbarea tine si de aplicatiile pentru display-ul iPad3, mult mai mari in dimensiune decat cele de la iPad2. In plus, noua conexiune 4G LTE face ca un download de 50MB sa fie floare la ureche.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s