Romania participa in premiera la cea mai tare conferinta de securitate a informatiilor!!!

La evenimentul care va avea loc la Miami vor veni peste 2000 de experti din intreaga lume…

Compania romaneasca Sandline va fi prezenta in calitate de Silver Partner la cea mai mare conferinta pe teme de securitatea informatiilor, HackerHalted. Evenimentul va avea loc la Miami intre 25 si 27 octombrie. Romanii vor prezenta acolo un soft de monitorizare a datelor transmise prin dispozitive BlackBerry, numit BlackBerry WatchDog.

HackerHalted este o conferinta internationala organizata anual de EC-Council pe teme de securitatea informatiilor, prevenirea atacurilor cibernetice si a scurgerilor de informatii. Anul acesta au fost anuntati peste 2000 de participanti si experti in domeniu.

„Companiile se lovesc tot mai des de incidente de securitate si scurgeri de informatii confidentiale”, spune CEO-ul Sandline, Radu Stanescu. Potrivit celui mai recent raport Ponemon Institute USA, valoarea datelor furate dintr-o companie victima a unei scurgeri de informatie se situeaza intre 785.000 si 35 mililioane de dolari.

Compania Sandline are o experienta de 5 ani in domeniul securitatii informatice, cu specializare in etica de hacking, teste de penetrare a sistemelor informatice si securizarea acestora impotriva atacurilor cibernetice.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s