Te enerveaza noul Timeline de la Facebook? Cum poti scapa de el..:

Iata o metoda simpla prin care poti anula noul design al profilului tau de Facebook.

30 martie e data la care toti utilizatorii Facebook vor fi obligati sa-si schimbe pagina de pe reteaua de socializare, prin introducerea optiunii Timeline.

Multi dintre fanii Facebook nu sunt incantati de modificare, astfel ca au inceput sa caute disperati solutii de a „dribla” schimbarea la fata. Iar un site pare sa raspunda la intrebarea „Cum scap de Timeline?”, care este deja in topul cautarilor pe Google.

( timelineremove.com )
ofera gratuit un plug-in care ar activa / dezactiva controversata optiune, daca browser-ul folosit este Firefox, Chrome sau Internet Explorer…( va asigur 100% personal ca functioneaza fiindca lam incercat eu pe 2 conturii de facebook si merge, functioneaza…doar caci mie pe 2 PC`URI optiunea de dezactivare de pe site de mai sus a functionat doar pe google chrome, am incercat sa fac dezactivarea folosind Mozila Firefox dar nu a functionat…va sfatuiesc sa folositi google chrome daca vreti sa dezactivati timeline…)

Asa cum era de asteptat, cei de la Facebok nu sunt incantati de initiativa. „Dupa ce a raportat site-ul oficial ca fiind spam, Facebook a dezactivat pagina TimelineRemove, care avea 29.000 de fani. Desi nu incalca niciun standard sau regula. Multumiri Facebook, multimim pentru ca ati ascultat vocea utilitzatorilor nostri”, se plang creatorii TimeLineRemover.com. ( pagina a fost refacuta si aceasta aplicatie inca functioneaza…pt cei care nu suporta timeline…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s