Hackerii de la Anonymous incearca sa salveze o fetita de 4 ani!!!

Copila a fost prinsa intr-o poveste incalcita, cu rapiri, droguri, abuzuri sexuale si violenta. Vezi ce au facut hackerii pentru ea.

O poveste complicata s-a tesut in jurul unei fetite de 4 ani, prinsa la mijloc intr-un razboi care cuprinde abuzuri sexuale, droguri si violenta.

Dr. Lori Handrahan, profesoara la Universitatea Americana din Washington, SUA, sustine ca fostul ei sot, Malenko, ar fi rapit fetita pe care o au impreuna, ar fi drogat-o cu metamfetamine si ar si supus-o unor abuzuri sexuale si fizice.

In ciuda eforturilor femeii, povestea a ramas fara ecou in presa o perioada lunga de timp, pana cand hackerii de la Anonymous au auzit-o, pe Twitter. Din acel moment, blogul femeii a crescut de la 200 la 2000 de vizitatori pe zi, si continua sa creasca, semn ca atunci cand cei de la Anonymous incep sa vorbeasca, lumea ii asculta.

Povestea a fost preluata apoi de toata presa, iar un material pe larg a aparut in pcmag.com. Se pare insa ca lucrurile nu sunt clare ca lacrima. Una dintre numeroasele persoane care au venit cu comentarii negative a adus drept dovada un fisier .pdf, in care se spunea ca profesoara este o femeie posesiva, care a manipulat in repetate randuri adevarul, in trecut, pentru a-l portretiza pe sotul ei drept un barbat incompetent din punct de vedere mental.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s