Seria 7 de monitoare HDTV de la Samsung a ajuns in Romania!!!

Monitoarele au tuner TV si dispun de tehnologia de display wireless integrat…

Producatorul coreean anunta disponibilitatea noilor monitoare Seria 7 in Romania. Noua Serie 7 de monitoare (SB750/TB750) include tehnologia de display wireless integrat (WiDi) de la Intel, pentru conectivitate sporita, dar si integrarea altor dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete, pentru mai multa flexibilitate si productivitate. Modelele TB750 ofera si functionalitate HDTV cu un tuner TV incorporat. Seria 7 de monitoare este diponibila in configuratii de 24 si 27 inch.

Samsung introduce in fiecare an tehnologie de ultima ora, astfel punand bazele noii generatii de monitoare, care raspunde cerintelor utilizatorilor de tehnologie digitala. Noile monitoare Seria 7 au fost create sa raspunda nevoilor utilizatorilor de tablete si smartphone-uri, folosind noua conexiune mobila Mobile High Definition Link (MHL) compatibila cu Android. Acestia se pot bucura de continutul de pe dispozitivele lor mobile pe un ecran mai mare si, implicit, de un sunet de inalta calitate.

Utilizatorii isi pot verifica mai usor smartphone-urile si, in acelasi timp, pot naviga pe Internet sau isi pot indeplini sarcinile de lucru pentru o experienta completa de utilizare. Samsung a introdus pentru prima oara tehnologia MHL pe monitoare, care ofera calitate superioara a imaginii si da posibilitatea accesarii unei game largi de continut, chiar si fara PC. De asemenea, utilizatorii de telefoane mobile se pot bucura de o viata mai mare a bateriei pentru ca tehnologia MHL le permite acestora sa-si incarce dispozitivele mobile rapid si usor, fara sa fie nevoie folosirea unui incarcator.

Noul monitor include si o functie de control, Mobile Control, care le permite utilizatorilor sa conecteze simultan o tableta sau un smartphone, garantandu-le un control deplin asupra dispozitivelor mobile prin intermediul interfetei unitare a Seriei 7, a unui mouse si a unei tastaturi obisnuite. Conexiunea dispozitivelor mobile la monitor se realizeaza foarte usor, folosind doar cablul special si accesand butonul MHL.

Monitorul Seria 7 imbunatateste experienta multimedia de pe smartphone si tableta, dand utilizatorilor posibilitatea sa impartaseasca continut precum imagini sau videoclipuri, beneficiind in acelasi timp de un display mai mare si dispozitive audio incorporate. Pentru compatibilitatea cu dispozitivele din apropiere, Seria 7 are incorporate porturi dual HDMI si VGA.

De asemenea, monitorul dispune si de display WiDi cu tehnologie wireless Intel. Prin simpla descarcare a programului Intel WiDi pe PC, utilizatorii pot transfera formate audio sau video wireless pe monitorul Seria 7, creand astfel o optiune convingatoare pentru utilizatorii care incearca sa reduca volumul de cabluri din casele si birourile lor.

Seria 7 este mai mult decat un monitor. Acesta include si functia Samsung Smart Hub, care le permite utilizatorilor sa acceseze o gama larga de aplicatii, precum Hulu Plus, Netflix, jocuri si altele. Aceste functii il fac parte integranta din conectivitatea de acasa sau de la birou.

Pentru solutii multimedia complete, display-ul prezinta si o functie integrata de picture-in-picture (PiP), care le permite utilizatorilor sa lucreze chiar si atunci cand se uita la televizor.

Monitorul Seria 7 stabileste un nou punct de referinta in ceea ce priveste excelenta in design. Este prevazut cu un design asimetric si un panou subtire high-resolution, care le ofera utilizatorilor experiente vizuale de neegalat.

Noul Samsung Seria 7 prezinta un singur element de articulatie de baza, asigurand o ajustare usoara in functie de pozitia utilizatorului. Designul acestuia se diferentiaza de cel al unui monitor obisnuit. Combinatia liniilor curbate si a contururilor discrete seteaza noi tendinte in design, lumineaza camera si dau personalitate locului de munca sau locuintei. Suportul si spatele alb accentueaza eleganta monitorului, iar prin noua tehnologie inovatoare dezvoltata de Samsung, ToC (Touch of Color), noul monitor este creat din materiale ecologice.

Monitorul Seria 7 prezinta tehnologia Samsung Magic Angle, asigurand astfel claritatea si precizia imaginii, precum si culori intense. Totodata, functia Eco Saving ajuta la economisirea energiei cu pana la 50% fata de monitoarele obisnuite.

Pretul estimat pentru noile monitoare Seria 7 este de 1559 RON (cu TVA).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s