iPhone ar putea fi trecut pe lista produceslor Apple ce incalca patentele Samsung!

Producatorul coreean vrea sa includa iPhone 5 pe lista produselor Apple care ii incalca patentele, in procesele aflate in derulare in Statele Unite impotriva companiei americane.
Samsung a aratat, potrivit unor documente transmise unui tribunal din SUA, ca va adauga iPhone 5 la lista de produse acuzate ca incalca patentele grupului.

Cei doi mari producatori de smartphone-uri se afla in toiul unei lupte dure in justitie privind drepturile de proprietate intelectuala.

Apple a obtinut recent o victorie importanta in fata Samsung intr-un tribunal federal din San Jose, dar cele doua parti au multe alte procese in derulare in diverse tari. Juriul federal a stabilit in august ca Apple sa primeasca despagubiri de un miliard de dolari de la Samsung, care a copiat aspectul si functii ale iPhone.

In asteptarea unor noi decizii ale justitiei, Samsung si-a prezentat deja cazul consumatorilor, noteaza CNET. Conglomeratul sud-coreean a prezentat miercuri o inrgistrare publicitara in care ia in derâdere iPhone 5 si persoane care asteapta la coada pentru produse Apple.

Precomenzile primite de Apple pentru iPhone 5 au depasit 2 milioane de unitati intr-o singura zi, fiind de peste doua ori mai mari fata de recordul anterior stabilit de iPhone 4S, a anuntat luni compania americana. Noul model va ajunge vineri pe rafturile magazinelor.

Smartphone-ul iPhone este cel mai bine vândut produs al Apple, generând circa doua treimi din profitul companiei.

Intrarea Apple pe piata smartphone in 2007 a adus vânzari de 244 milioane de aparate iPhone si a contribuit ca Apple sa devina cea mai valoroasa companie din lume, potrivit agentiei de presa Mediafax.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s