iPhone 5, de AZI in Romania la Orange, Vodafone si Cosmote. Unde e cel mai ieftin!

Smartphone-ul poate fi deja comandat de la cei trei operatori de telefonie mobila.
Orange, Vodafone si Cosmote le ofera clientilor din Romania, incepand de vineri, 2 noiembrie, noul iPhone 5, telefon care a putut fi precomandat in tara noastra incepand din 26 octombrie.

Preturile la care e vandut dispozitivul, insa, sunt destul de ridicate pentru buzunarele romanilor, daca ne gandim ca salariul mediu in tara noastra este de aproximativ 340 de euro/luna.

Totusi, se gasesc solutii si pentru cei care isi doresc cu ardoare un astfel de smartphone si nu sunt dispusi sa dea prea multi bani dintr-un foc. Pentru ei exista optiunea de a cumpara telefonul la un pret mai mic, insa cu conditia acceptarii unui abonament lunar destul de piperat, care poate trece si de 50 de euro.

Orange le ofera clientilor iPhone 5 la preturi incepand cu 269 de euro pentru un abonament nou sau 289 de euro pentru prelungirea contractului. Pretul standard al aparatului este 749 euro. Vorbim de cel mai ieftin model de iPhone 5, cel de 16 GB. Pentru modelul de 32 GB, pretul pentru un abonament nou este de 369 de euro, in timp ce varianta de 64 GB costa 469 de euro.

Cei care aleg varianta de 269 de euro trebuie sa opteze si pentru un abonament lunar de 51 de euro. Un abonament nou ceva mai ieftin, de 31 de euro pe luna, duce pretul aparatului pana la 369 euro pentru modelul de 16 GB. De asemenea, un abonament de 23 de euro/luna are asociat pretul de 499 euro pentru smartphone.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s