Iubitorii personajului spider man sunt bulversati! (spider man a fost omorat)

Peter Parker, personajul care se ascunde sub costumul Omului-Paianjen, a fost ucis in cel mai recent numar al revistei de benzi desenate The Amazing Spider-Man.

Compania Marvel a decis sa scoata din scena acest personaj, iar in numarul 700 al revistei ce a fost lansata miercuri in Statele Unite, tanarul Parker, devenit intre timp fotograf, pierde o batalie cruciala impotriva Doctorului Octopus, inamicul lui declarat inca din 1963, anul in care acest personaj fictiv a aparut pentru prima data, in cel de-al treilea numar al revistei.

Totusi, moartea lui Peter Parker nu inseamna sfarsitul seriei „Spider-Man”. Atunci cand personajul Doctor Octopus isi da ultima suflare, spiritul sau se refugiaza in trupul neinsufletit al Omului-Paianjen. Influentat de costumul impregnat de personalitatea lui Peter Parker, doctorul va depasi reusitele lui Peter si va deveni un justitiar chiar mai bun decat a fost tanarul fotograf.

In ceea ce priveste productiile cinematografice, Peter Parker este inca in viata. Acest personaj va fi interpretat de actorul Andrew Garfield pentru urmatoarele doua continuari ale filmului „The Amazing Spider-Man”, ce vor fi regizate de Marc Webb.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s