Sony Bravia 4K a ajuns in Romania. Cum arata si ce face un televizor de 26.000 de euro

sony-bravia-4k-a-ajuns-in-romania-cum-arata-si-ce-face-un-televizor-de-26-000-euro_size1

Gadgetul poate fi admirat la Baneasa Shopping City, in zona de servire a mesei.
Sony a adus in Romania televizorul Bravia 4K, cu o diagonala de 2,13 metri (84 inch), pe care pot fi urmarite imagini atat in format 2D, cat si 3D. Televizorul costa 26.000 euro, iar cei de la Sony se ocupa de absolut tot dupa ce te-ai decis sa-l cumperi. Au promis ca aduc inclusiv o macara pentru instalarea lui, daca situatia o cere.

Cei de la Sony spera sa vanda cel putin 10 astfel de televizoare pana la sfarsitul anului in Romania, iar estimarea lor optimista vorbeste chiar de 30 de bucati. Amatorii pot face precomanda si vor primi produsul in 4-6 saptamani.

Rezolutia 4K inseamna 3840×2160 pixeli, adica de 4 ori mai mult decat Full HD. Ecranul contine nu mai putin de 8 milioane de pixeli si ofera o calitate a imaginii de invidiat. La aceasta contribuie si tehnologia 4K X-Reality PRO, un motor de procesare de ultima generatie care analizeaza, curata si rafineaza imaginile, afisandu-le optim, cu detalii naturale, culori bogate si contrast ridicat indiferent din ce sursa provin.

Pentru ca numarul pixelilor este de 4 ori mai mare, poti privi la televizor si de la distanta de 1,60 m fara sa vezi pixelii. Imaginea este clara si naturala. Bravia 4K are un unghi de vizualizare extins la 60 de grade, iar ecranul televizorului umple campul tau vizual si iti ofera senzatia de cinematograf.

Noul televizor de la Sony are si sunet de foarte buna calitate. Exista pe laterale 10 boxe cu o putere totala de 50W. Tehnologia ii permite lui Bravia 4K sa simuleze sunetul 5.1.

Cei care isi doresc sa vada imagini 3D, vor descoperi ca imaginile sunt vii si pline de detalii, iar ochelarii pasivi 3D nu trebuie incarcati si sunt foarte confortabili.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s