Cubanezii au creat un joc pentru calculator ce are ca subiect revolutia lui Fidel Castro

cubanezii-au-creat-un-joc-pentru-calculator-ce-are-ca-subiect-revolutia-lui-fidel-castro_size1

Echipa de programatori din Cuba a anuntat ca Gesta Final: Camino A La Victoria este un joc 3D in care sunt recreate luptele pentru putere dintre 1956 si 1959.
De la imbarcarea lui Fidel Castro pe celebra nava Granma care avea sa-l duca din Mexic in Cuba pentru a rasturna regimul lui Fulgencio Batista si pana la a doua batalie de la Pino del Agua, acesta este traseul pe care trebuie sa-l parcurga jucatorul lui Gesta Final, un joc realizat de programatorii cubanezi in 3D. Gesta Final: Camino A La Victoria a recreat destul de fidel atmosfera revolutiei lui Fidel Castro si Che Guevara, doua dintre cele trei profile de joc semanand foarte mult cu celebrii revolutionari, fara a fi numite astfel, insa.

„Nu dorim ca personajele din joc sa se identifice cu liderii revolutiei, ne-am dorit doar sa captam intensitatea acelui moment. Jucatorii lui Gesta Final participa la evenimentele importante care au dus la izgonirea generalului Batista. Este un joc cu care ne mandrim”, a spus Haylin Coruja, seful echipei care a dezvoltat jocul cubanez.

Gesta Final: Camino A La Victoria se poate juca cu tastatura, toate cele cinci niveluri purtand numele celebrelor batalii in care au fost implicati revolutionarii cubanezi. Jocul se termina inainte de a se ajunge la palatul generalului Fulgencio Batista, punctul final al expeditiei lui Fidel Castro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s