Cubanezii au creat un joc pentru calculator ce are ca subiect revolutia lui Fidel Castro

cubanezii-au-creat-un-joc-pentru-calculator-ce-are-ca-subiect-revolutia-lui-fidel-castro_size1

Echipa de programatori din Cuba a anuntat ca Gesta Final: Camino A La Victoria este un joc 3D in care sunt recreate luptele pentru putere dintre 1956 si 1959.
De la imbarcarea lui Fidel Castro pe celebra nava Granma care avea sa-l duca din Mexic in Cuba pentru a rasturna regimul lui Fulgencio Batista si pana la a doua batalie de la Pino del Agua, acesta este traseul pe care trebuie sa-l parcurga jucatorul lui Gesta Final, un joc realizat de programatorii cubanezi in 3D. Gesta Final: Camino A La Victoria a recreat destul de fidel atmosfera revolutiei lui Fidel Castro si Che Guevara, doua dintre cele trei profile de joc semanand foarte mult cu celebrii revolutionari, fara a fi numite astfel, insa.

„Nu dorim ca personajele din joc sa se identifice cu liderii revolutiei, ne-am dorit doar sa captam intensitatea acelui moment. Jucatorii lui Gesta Final participa la evenimentele importante care au dus la izgonirea generalului Batista. Este un joc cu care ne mandrim”, a spus Haylin Coruja, seful echipei care a dezvoltat jocul cubanez.

Gesta Final: Camino A La Victoria se poate juca cu tastatura, toate cele cinci niveluri purtand numele celebrelor batalii in care au fost implicati revolutionarii cubanezi. Jocul se termina inainte de a se ajunge la palatul generalului Fulgencio Batista, punctul final al expeditiei lui Fidel Castro.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s