„Sleep Art”, aplicatia pentru iPhone care creaza lucrari plastice in functiie de miscarile in somn ale utilizatorului

Aplicatia dezvotata de Acne, o companie suedeza in domeniului roboticii, si de departamentul creativ al BETC Digital da o alta interpretare a somnului nostru, fie ca acesta este zbuciumat sau nu.
Un cunoscut lant hotelier international, Ibis, a sustinut financiar dezvoltarea unei aplicatii care da o forma artistica somnului nostru. „Sleep Art”, valabila pentru sistemele de operare iOS5 si iOS 6, inrevistreaza sunetele pe care le emitem in somn dar si vibratiile, daca telefonul este pus foarte aproape de utilizator.

„Ne dorim ca oamenii sa aiba un somn cat mai linistit si odihnitor, tocmai de aceea am finantat dezvotarea acestei aplicatii. Ea este gratuita si da o alta interpretare, una mai haioasa, somnului nostru”, a spus Thomas Dubaere, vicepresedinte al diviziei nord-europene a lantului hotelier.

„Sleep Art” se activeaza prin setarea alarmei pentru dimineata, „cercetarea” somnului terminandu-se cand se ajunge la ora de trezire. Utilizatorul poate cerceta somnul sau minut cu minut prin galeria de lucrari pe care le face aplicatia. Daca in desene predomina culoarea verde inseamna ca utilizatorul a avut un somn linistit, in timp ce culoarea rosie si nuantele aramii „tradeaza” un somn agitat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s