Evotab HD, cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch, apare pe piata

evotab-hd-cea-mai-subtire-tableta-romaneasca-de-7-inch-apare-pe-piata_size1

Gadgetul are procesor dual-core la 1,5GHz si va fi pe piata la un pret atractiv.
Romanii de la Evolio lanseaza noua tableta Evotab HD, cu o grosime de 9,3 mm ceea ce o face cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch. Gadgetul cantareste 330 g si vine cu un ecran HD de 1024x600p. Procesorul este un dual-core la 1,5GHz.

Evolio Evotab HD are Android 4.1 Jelly Bean, memorie de 1 GB RAM, spatiu de stocare de 8 GB, extensibil la 32 GB prin card microSD, porturi USB si HDMI. Tableta vine si cu accesorii, precum: husa stander, husa cu tastatura, suport tetiera si car kit.

Potrivit companiei romanesti, tableta ar functiona fluent, paginile web s-ar incarca repede, iar jocurile ar rula cursiv.

Gratiei unui port HDMI, tableta poate fi conectată la un televizor sau la alte dispozitive compatibile, oferind posibilitatea utilizatorilor de a se delecta si viziona filme la o rezolutie Full HD.

Evotab HD permite si efectuarea de videoconferinte prin utilizarea celor doua camere si posibilitatea instalarii aplicatiei CloudZoom, serviciu dezvoltat de Evolio. Socializarea si navigarea pe Internet sunt accesibile tuturor, folosind conexiunea Wi-Fi sau cu ajutorul unui modem 3G extern compatibil.

In Romania, utilizatorii prefera din ce in ce mai mult tabletele Android care au ajuns, in trimestrul I din 2013, la o cota de piata de peste 80%. (Liviu Nistoran, CEO Evolio)

In cadrul tabletelor Android, modelele de 7″ se bucura de cea mai mare popularitate, cu o cota de piata de peste 50%, spune Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Noua tableta Evotab HD este disponibila pentru precomenzi pe site-ul http://www.evolioshop.com la pretul de 479 RON si va fi disponibilă in toate magazinele de retail din a doua jumatate a lunii aprilie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s