TP-LINK lansează switch-ul PoE economic, cu 8 porturi, pentru birouri mici si IMM-uri

tp-link-lanseaza-switch-ul-poe-economic-cu-8-porturi-pentru-birouri-mici-si-imm-uri_size1

TL-SG1008PE are design plug and play si reduce cu pana la 75% consumul de energie.
TP-LINK, producător de echipamente de netwoking si lider mondial si local pe segmentul routerelor wireless, lanseaza switch-ul gigabit PoE+ cu 8 porturi 10/100/1000Mbps TL-SG1008PE, adresat utilizatorilor casnici, birourilor mici si intreprinderilor mici si mijlocii. Switch-ul permite astfel extinderea retelei de Internet, de acaaă sau de la birou, in spatii fara prize si cabluri electrice, asigurand transferul de energie si de date pe acelasi cablu Ethernet.

Cele 8 porturi PoE+ permit furnizarea a pana la 30W pe fiecare port pentru alimentarea dispozitivelor compatibile cu standardul IEEE 802.3at, fie ele dispozitive access point, camere IP sau telefoane IP. Consumul total suportat este de până la 124 W, iar cu ajutorul functiei de prioritate, dispozitivul este protejat impotriva supraincarcarii, in situatia in care consumul pe cele 8 porturi depaseste 120W.

Switch-ul are design plug and play fiind usor de instalat si utilizat chiar de catrei cei mai putin experimentati utilizatori, nefiind necesara configurarea acestuia. Dispozitivul este montabil in rack sau poate fi asezat pe birou.Produsul va fi disponibil în România începând din trimestrul 3.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s