Amazon pregateste o noua bomba: un smartphone cu ecran 3D

Zvonuri potrivit carora Amazon ar urma sa lanseze un telefon circula deja de anul trecut, insa e prima data cand se vorbeste de un ecran 3D
Amazon pregateste un smartphone cu ecran 3D care nu necesita ochelari, anunta Wall Street Journal, care citeaza surse care cunosc in detaliu planurile companiei. Potrivit acelorasi persoane, Amazon ar urma sa lanseze nu unul, ci doua smartphone-uri, dar si un dispozitiv pentru streaming audio.

Unul dintre smartphone-uri va fi cel cu ecran 3D, insa celalalt va fi unul ieftin, destinat tarilor in curs de dezvoltare. Purtatorul de cuvant al Amazon a refuzat sa comenteze informatiile.

Noul ecran 3D va urmari privirea utilizatorului prin intermediul unei tehnologii similare cu cea de pe Samsung Galaxy S4. Practic, utilizatorii vor putea naviga doar folosindu-si ochii.

Despre celalalt tip de gadget, care permite streaming audio, informatiile sunt foarte putine. Pana acum se credea ca Apple va face un dispozitiv care sa concureze cu Apple TV, insa cel despre care se vorbeste acum nu ar fi capabil sa redea si filme, potrivit zdnet.

amazon-pregateste-un-smartphone-cu-ecran-3d_size1

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s