Cum ar putea arata noul iOS 7. Schimbarea pregatita pentru toate produsele Apple

cum-ar-putea-arata-noul-ios-7-schimbarea-pregatita-pentru-toate-produsele-apple_size1

E timpul ca Apple sa-si schimbe fata, si pana vom vedea produse noi si diferite fata de clasicul iPhone sau iPad, vom avea parte de noutati din partea sistemului de operare iOS.
Mashable scrie ca noul iOS va suferi cateva schimbari in editia sa cu numarul 7, pe alocuri avand un design simplist, cu numar redus de culori, Apple gandind chiar si schimbarea iconitelor de pe ecranul de start, mergand pe imagini mai plate.

Jonathan Ive, omul responsabil din luna octombrie pentru noul iOS, spune ca sistemul de operare va fi cu „negru, alba si plat peste tot.”

Siteul 9to5 Mac scrie ca iOS 7 isi va schimba si zona de notificari, in timp ce aplicatiile nu vor mai avea gloss, insa vor pastra conturul rotunjut de pana acum.

Mail, Calendar si Maps vor suferi si ele modificari, fiecare cu o culoare unica de desingn, iar fundalul verde de la Game Center si rafturile de lemn din Newsstand au fost eliminate.

Noul iOS 7 ar urma sa fie lansat la targul Worldwide Developer Conference (WWDC), intre 10 si 14 iunie 2013. Targul este organizat anual in California de catre Apple.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s