F1 2013, lansat in Romania pe PC, PS3 si Xbox 360. Care sunt preturile

f1-2013-lansat-in-romania-preturile-la-care-se-va-gasi-in-tara-noastra_size1

F1 2013 este disponibil in doua editii: Standard F1 2013, care include sezonul curent Formula 1 si masini din anii 1980, dar si Classic Edition, o versiune cu piloti si automobile din anii 1990.
Formula 1 – F1 2013 s-a lansat vineri in Romania si e disponibil acum in magazinele de specialitate si online pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360, in variante Standard Edition si Classic Edition, cu preturi de 149,99 de lei (Standard Edition PC), 239,99 de lei (Standard Edition pe PS3 si Xbox 360) si 279,99 de lei (Classic Edition pe PS3 si Xbox 360).

Camerele cu care prinzi toate magariile din trafic. Pe care o alegi? Duminica la ProMotor, de la 10.00 pe Sport.ro

Cu ocazia lansarii, Codemasters a oferit si un nou clip video, care prezinta grafica exceptionala din F1 2013, precum si noul continut “clasic”.

Jucatorii de F1 2013 vor obtine cea mai bogata experienta de joc prin RaceNet, serviciul online gratuit al comunitatii Codemasters. RaceNet va oferi cu regularitate evenimente pentru comunitate, iar primul va fi un Time Trial in Coreea de Sud, in cadrul caruia jucatorii vor concura pentru a obtine cel mai bun timp in clasamentele online, pe traseu uscat, intr-un monopost Williams. Fiecare participant va obtine 1000XP (puncte de experienta), pe care le va putea utiliza pentru a debloca recompense, inclusiv noi casti pentru pilot (in-game).

RaceNet le permite jucatorilor sa isi creeze propriile evenimente, personalizate: scenarii Time Trial pentru care vor putea alege circuitul, conditiile meteo, monopostul in care se va concura si durata evenimentului – dupa care isi vor putea provoca prietenii pentru a vedea cine obtine cel mai bun timp in clasament. RaceNet include si statistici prezentate vizual, precum si update-uri despre progresul in joc. Fiecare jucator de F1 2013 care detine un cont RaceNet va primi un monopost 1976 Ferrari 312 T2, care apare si in noul film Rush. Contul RaceNet poate fi creat gratuit la adresa http://www.racenet.com.

F1 2013 este disponibil in doua editii: Editia Standard F1 2013 include sezonul curent FORMULA ONE™ si continut clasic din anii 1980. Cei care isi doresc o experienta de joc extinsa pot alege F1 2013: Classic Edition, o versiune premium a jocului, disponibila in doar cateva zeci de exemplare, cu grafica speciala pe coperta si continut clasic suplimentar, exclusiv, din anii 1990 (piloti si trasee).

Continutul clasic din ambele versiuni F1 2013 este prezentat de catre legendarul jurnalist si comentator F1, Murray Walker. Modurile de joc includ multiplayer split-screen si online.

F1 2013 aduce imbunatatiri la nivel tehnic si de gameplay. Noul Scenario Mode ofera provocari realiste FORMULA ONE™. In plus, jucatorii pot salva acum in timpul sesiunii, pentru a putea termina un GRAND PRIX™ complet in ritmul pe care si-l doresc. Modul Young Driver Test (creat pe baza evenimentului din realitate, care are loc pe circuitul Yas Marina in Abu Dhabi) a fost extins si le permite incepatorilor sa se familiarizeze cu lumea FORMULA ONE™ printr-o serie de provocari care le vor imbunatati tehnicile de pilotaj. F1 2013 face un important pas inainte in ceea ce priveste calitatea graficii si impune un nou standard vizual pentru jocurile de curse, iar inteligenta artificiala (AI) imbunatatita a pilotilor asigura un plus de realism.>

Pentru a obtine cele mai noi informatii despre F1 2013, direct din studiourile de productie, jucatorii sunt invitati sa dea o tura pe http://www.facebook.com/formula1game sau pe Twitter, la http://www.twitter.com/formula1game.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s