Sfarsitul lunii ianuarie al anului 2014 aduce in Romania playstation 4

O multime de jocuri spectaculoase sunt deja disponibile pe noul gadget.

Sony lanseaza in Romania PlayStation 4 pe data de 29 ianuarie. Consolele se vor vinde la un pret de 1799 lei. Exista si un pachet promotional PS4, ce va include consola si jocul Killzone: Shadow Fall, la 1999 RON.

Tot pe 29 ianuarie se va lansa si o serie de periferice printre care controller-ul wireless DUAKSHOCK 4, statie de incarcare pentru aceasta, dar si un suport vertical pentru consola PS4.

Noile caracteristici ale DUALSHOCK 4 ofera o experienta de gaming mai captivanta fata de generatia anterioara: multumita noilor senzori de miscare, difuzoarelor incorporate, barei de lumina si a noilor specificatii hardware, DUALSHOCK 4 va oferi noi posibilitati de interactionare cu jocurile din noua generatie. Controllerul wireless va fi disponibil in culorile Jet Black, Magma Red si Wave Blue incepand cu de 269 RON.

PlayStation 4 va avea o gama variata de jocuri disponibila inca din momentul lansarii. Printre titlurile exclusive platformei se numara: Killzone: Shadow Fall, cel mai recent joc al francizei de success mondial, dezvoltata de Guerilla Games, sau platformer-ul KNACK proiectul lui Mark Cerny, unul dintre cei mai influenti dezvoltatori din cadrul industriei.

Mai mult, studiourile Sony Computer Entertainment din intreaga lume lucreaza la dezvoltarea a peste 30 de titluri precum InFamous: Second Son, The Order: 1886, Siren, Hell Divers, Shadow of the Beast si Everybody’s Gone to The Rapture. Dintre toate aceste jocuri 20 vor fi disponibile inca in primul an de la lansare, iar 12 nu fac parte din serii deja existente.

Dintre cele in jur de 110 de titluri third party aflate in dezvoltare pentru PS4, in perioada urmatoare vor aparea jocuri mult asteptate precum Destiny, produs de Bungie si publicat de Activision, Call of Duty: Ghosts si Skylanders Swap Force, de la Activision, Diablo III de la Blizzard Entertainment, KINGDOM HEARTS III si FINAL FANTASY XV, semnate SQUARE ENIX, Assassin’s Creed IV Black Flag si Watch_Dogs, produse si publicate de Ubisoft Entertainment, NBA 2K14 de la 2K Sports, The Elder Scrolls Online produs de Bethesda Games Studios, LEGO Marvel Super Heroes si Mad Max al celor de la Warner Bros. Interactive Entertainment, dar si Minecraft, dezvoltat de Mojang.

Mai mult, jucatorii vor putea sa achizitioneze o serie de titluri independente (indie), precum: N++ (Metanet), Volume (Mike Bithell), Wasteland Kings (Vlambeer), Binding of Isaac: Rebirth (Nicalis), Guns of Icarus Online (Muse Games), Super Exploding Zoo (Honeyslug), Road Not Taken (Spry Fox) si Hotline Miami 2: Wrong Number (Dennaton).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s