Windows 9, in lucru la Microsoft. Exista zvonuri privind data lansarii

(sau tampit, nici nu au scos bine windows 8 care orikum are inka multe imperfectiuni ka pac si sar la windows 9, kare va fii ka de obicei si asta plin de imperfectiuni…sunt curios ce cerinte de sistem va avea)

Oamenii de la Microsoft sunt ocupati in perioada aceasta cu Update-ul 1 al Windows 8.1, insa exista informatii in piata potrivit carora compania ar urma sa anunte in aprilie anul acesta la conferinta Build planurile sale legate de Windows 9. Iar urmatoarea versiune a sistemului de operare ar trebui sa fie pe piata un an mai tarziu, in aprilie 2015, scrie theverge.

S-ar parea ca Microsoft ar vrea sa le faca pe plac consumatorilor cu Windows 9, lucrand la cele mai criticate parti ale sistemului de operare. Deocamdata nu exista informatii referitoare la tipul de schimbari pe care ar urma sa le faca echipa de ingineri, insa e foarte probabil ca Windows 9 sa fie centrat pe aplicatii si pe interfata cu dale.

Una dintre schimbarile majore, deocamdata in stadiu zvon, ar putea fi revenirea unui meniu de Start, la Windows 9. Insa compania e posibil sa se grabeasca aici si sa readuca meniul de Start in Update-ul 2 pentru Windows 8.1, programat sa soseasca pana la sfarsitul acestui an.

In prezent, cei de la Microsoft pun la punct ultimele detalii referitoare la Windows 9, urmand ca munca la acest sistem de operare sa inceapa in aprilie, dupa conferinta Build 2014. In cadrul acestui eveniment destinat developerilor, Microsoft ar urma sa arunce niste idei pentru a vedea cum reactioneaza publicul, urmand apoi sa hotarasca ce pastreaza si ce schimba in strategia care vizeaza Windows 9.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s