Secretele lui steve jobs

In anul 2000 trebuia sa fie scoasa la suprafata capsul lui Steve Jobs care continea obiecte importante atunci cand a fost ingropata, in 1983.
Capsula lui Steve Jobs a fost gasita in Colorado, la 13 ani dupa ce ar fi trebuit sa fie dezgropata. Ea continua un mouse personal al fondatorului Apple. Capsul timpului a fost introdusa in pamant la conferinta Aspen International Design din 1983 si contine multe alte articole din acea era. Existenta capsulei a devenit publica dupa ce acesta a acordat un interviu despre dezvoltarea tehnologiei wireless.

Din cauza unui proiect major in Aspen, capsula nu a mai fost dezgropata pana anul trecut. Un filmulet despre descoperire a fost lansat acum de catre cei de la National Geographic si sunt dezvaluite cateva informatii in clipul de mai jos – emisiunea pregateste dezvaluirea completa pe 25 februarie.

Sigilat intr-o punga de plastic este un mouse cu un singur buton pentru computerul Apple Lisa, cel care a fost un esec comercial. A urmat apoi o evolutie pana la primul computer Macintosh lansat in 1984. De asemenea, un cub Rubik, 8 piese ale celor de la Moody Blues si cateva beri se aflau in capsula timpului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s