Razboiul Apple si Samsung

Todd Pendleton, seful departamentului de marketing al Samsung pe America, a raspuns mailului primit sustinand ca va pune in aplicare tot ce s-a cerut.

“Lucram la o campanie extrem de agresiva in care evidentiem avantajele de hardware si de software pe care le avem, in care vom demistifica avantajele de perceptie pe care le are Apple, aratand clientilor ca pot trece pe Android si ca, astfel, pot avea mai multe alegeri personalizate”, a replicat Pendleton

In acea iarna, Samsung a inceput sa atace iPhone, prin campania publicitara “Next Big Thing”, in care ii ironiza pe cei care stateau la cozi pentru produsele de la Apple. Si campania a dat roade. Astfel, recenziile laudative pentru Galaxy S II au crescut, iar campania anti-Apple a devenit viral pe internet.

Un schimb intern de mailuri intre executivii Apple demonstreaza ca aceasta campanie a celor de la Samsung chiar a daunat americanilor, care au fost nevoiti sa vina la randul lor cu o reclama proaspata pentru iPhone.

Apple si Samsung se lupta in instanta pentru patente de ani de zile, cele doua companii acuzandu-se reciproc de faptul ca au copiat una de la alta diferite comenzi de pe telefoanele si tabletele lor. Pennington este unul dintre cei peste cinci executivi de rand inalt din cadrul Samsung USA care au parasit compania in ultimele luni.
Parerea mea este ca trebuie sa il respectam pe jobs deoarece compania lui a revolutionat tehnologia si ne-a deschis un nou drum. Pentru a castiga cumparatorii si faima trebuie sa avem produse bune nu trebuie sa le sapam groapa celor de la apple.
Apple a ales sa faca doar produse premiu iar samsung a ales sa mearga si pe segmentul low cost.
Fiecare companie mai are de lucru si ar fi nevoie de produse si mai bune.
Apple este o compsnie non-conformista:
a introdus microsimul si bateria care nu este detasabila
Jobs a exolicat ca iphone nu se poate dezasambla deoarece el nu doreste ca oamenii simpliii sa isi bage nasul in telefon.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s