Revolutia imprimantelor

LG Electronics anunţă lansarea pe piaţa din România a imprimantei mobile smart Pocket Photo, model PD233 ce dispune de servicii avansate de printare a fotografiilor prin conectarea wireless cu smartphone-urile Android şi iOS.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/lg-lanseaza-in-romania-imprimanta-de-buzunar-o-po-i-conecta-direct-la-smartphone_56088.html#ixzz4HuO2LfBj
Cu o greutate de doar 215 grame şi dimensiuni de 72 x 120 x 24 mm, LG Pocket Photo este unul dintre cele mai mici şi mai uşoare dispozitive pentru printat fotografii de pe piaţă. Acesta poate fi ţinut într-o singură mână poate printa fotografii cu dimensiuni de 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inci). După descărcarea şi instalarea unei aplicaţii gratuite, utilizatorii îşi pot conecta smartphone-urile la imprimanta LG Pocket Photo şi pot începe imediat să printeze.

Multitudinea de unelte de editare incluse în cadrul aplicaţiei LG Pocket Photo permite inserarea cu uşurinţă a codurilor QR şi realizarea unor modificări simple, printre care decuparea pozelor şi colorarea acestora.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/lg-lanseaza-in-romania-imprimanta-de-buzunar-o-po-i-conecta-direct-la-smartphone_56088.html#ixzz4HuO8PuK2
LG Pocket Photo poate fi utilizat pentru printarea invitaţiilor personalizate la zilele de naştere, biletelor de mulţumire sau chiar a cărţilor de vizită care să conţină un cod QR personalizat.

Device-ul dispune de tehnologii Bluetooth şi Near Field Communication (NFC), dar şi de tehnologie de printare fără cerneală de la ZINK®. Această tehnologie elimină nevoia achiziţionării cartuşelor de cerneală, întrucât utilizează căldură pentru a activa efectele chimice de schimbare a culorii din cadrul hârtiei de tip ZINK 2.0. Comparativ cu procesul convenţional de printare, sistemul de printare fără cerneală ajută la o mai bună conservare a imaginilor şi produce mai puţină întindere a culorii. LG Pocket Photo este disponibil în România la preţul de 700 lei, TVA inclus.

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/lg-lanseaza-in-romania-imprimanta-de-buzunar-o-po-i-conecta-direct-la-smartphone_56088.html#ixzz4HuOEQY6K

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s